Klanten van Wax & Go

Review plaatsen

Wil je ook een review plaatsen? Vul het formulier in en wij plaatsen de review zo snel mogelijk.

  naam (verplicht)

  bericht

  Voor mij is elke afspraak bij Wax en Go een hoogtepunt van de maand. Ik kijk er altijd weer naar uit om een gladde huid te hebben en Kaat zorgt hier zeker voor. Zij heeft namelijk een duidelijke missie; elk haartje moet weg. Het is altijd gezellig, super schoon, professioneel en het resultaat is gewoon top. Ik kan Wax en Go iedereen aanraden.

  Jennifer

  Echt een aanwinst voor Alkmaar!
  In een rustige frisse omgeving op een zeer professionele wijze word je behandeld voor overtollige haargroei.
  Ik kan het iedereen aanraden, dit is echt totaal anders dan harsen!!
  Verwen je zelf en ontdek wat een fijne gladde huid je krijgt. Ik heb gelijk weer een vervolgafspraak gemaakt.

  Meggy

  Ook mannen kunnen terecht bij Wax & Go. De eerste keer heeft Kaat mij erg op mijn gemak gesteld en daarmee over de drempel geholpen. Nu ik wat vaker ben geweest is de rustige en professionele manier van de behandeling telkens weer prettig om te ervaren. Doordat we over de meest uiteenlopende onderwerpen een praatje maken ervaar ik nauwelijks pijn. De frisse en open manier waarop Kaat mij tegemoet treedt maakt de behandeling erg ontspannen. Ik voel me prettig bij haar en ben blij met het gladde resultaat.

  Stijn

  Ik kom altijd met plezier bij Deborah, terwijl we gezellig bijpraten werkt ze hygienisch, snel en vakkundig door. Oke, soms doet het best weleens een beetje pijn maar dat hoort erbij. Super handig dat je ook online een afspraak kunt maken en van tevoren een herinnering krijgt!

  Saskia

  Ik laat mij al een hele tijd waxen door Deborah, zij is zeer professioneel en zou niets anders meer willen de haartjes komen minder snel terug en het voelt zijdezacht aan.
  Ik kan het iedereen aanraden!!

  Linda

  Een salon waar je direct op je gemak wordt gesteld. Zeer professioneel waardoor de behandelingen niet te lang duren en de pijn minder is. Hierdoor blijf ik graag terugkeren bij Wax en go!

  Shari

  Bij Wax & Go voelde ik me meteen op mijn gemak. Er is tijd voor een gezellig gesprek, het is niet duur en het belangrijkste: het resultaat is ontzettend goed!

  Danielle

  Een paar jaar geleden maakte ik kennis met de waxkundigheid van Deborah toen ik vanuit mijn huis aan de Achterstraat alleen maar de straat hoefde over te steken. Ik vind het prettig dat een behandeling bij haar altijd pijnloos en nauwkeurig is (er wordt geen haartje over het hoofd gezien) en ik voel me er op mijn gemak. Daarom reis ik nu ook elke maand vanuit mijn woonplaats Amsterdam naar de studio en dat blijf ik voorlopig doen!

  Marlies

  Deborah zorgt er altijd voor dat ik me op mijn gemak voel. We kletsen gezellig en ondertussen waxt ze al mijn ongewenste haren weg. Ze doet dit heel professioneel en verwijdert echt elk haartje. Ik ben ontzettend blij dat ik haar heb gevonden, ik hoef bijna nooit meer aan scheren te denken!

  Vrouwtje

  De behandeling bij Wax & Go was weer super, zoals altijd professioneel, klantvriendelijk, snel en efficiënt. De sfeer is altijd goed waardoor ik weinig ongemak en pijn ervaar. Super bedankt weer, een dikke 10!

  Marieke

  Ik kom nu al bijna een jaar iedere maand bij Wax & Go en ik ben erg tevreden over de behandeling en het resultaat. Voor je het weet is het al gedaan. Daarnaast voel ik me op mijn gemak en is het altijd gezellig.

   Anoeska

  Deborah werkt snel, professioneel en, wat ik zelf vooral belangrijk vind, hygiënisch. Afspraak maken gaat makkelijk (bevestiging+reminder via email). Altijd blij met het resultaat!

  Cindy